Webdesign

Dreamlogic WEBDesign biedt verschillende mogelijkheden voor webdesign.

HTML-Website

Vergeet de klassieke HTML-pagina niet! Ze zijn geschikt voor mensen die genoeg hebben aan een compacte website waar maximaal 1 keer per maand een wijziging aan plaats vind. Als ondernemer of organisatie kun je niet meer zonder een professioneel ogende website, maar dat betekent nog niet dat deze website erg groot of zwaar hoef te zijn. Een html-website is dus een prima online visitekaartje en kan goed geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Het onderhouden nemen wij voor onze rekening.
De voordelen op een rij:
 • Snelle laadtijd (waar o.a Google zeer veel belang aan hecht)
 • Vriendelijk voor de bezoeker; de website bevat geen ingewikkelde of langzame elementen.
 • Updates en wijzigingen kun je (max 1 x per maand) doorgeven door ons eenvoudig te e-mailen (we hebben geen ticket-systeem)
 • Wij zorgen voor de updates aan de scripts die draaien op de HTML-website
 • De bestanden worden bewaard op onze computers en zijn dus altijd toegankelijk (en maken automatisch back-ups)

 • Lees hier meer over onze werkwijze...

  CMS

  Wil je je website zelf kunnen onderhouden, maar je hebt weinig tot geen (technische) kennis van design? Dan kan een CMS (Content Management System) de oplossing bieden. De bekendste zijn Joomla!, Wordpress en Drupal.
  De voordelen op een rij:
 • De mogelijkheid om je website zelf te kunnen updaten
 • Bloggen op je site
 • Zelf nieuwe foto's en tekst toe kunnen voegen, modules installeren
 • Online toegang via je eigen adminpagina
 • Mogelijkheden voor zoekmachine optimalizatie zijn aanwezig

 • Wanneer je kiest voor een CMS kun je de installatie zelf voor je rekening te nemen. Beschik je over degelijke kennis van HTML en CSS en kun je overweg met een FTP-programma (en eventueel met een beeldbewerkingsprogramma zoals InDesign of Photoshop) dan is het installeren van een systeem als Wordpress niet heel erg moeilijk. Je doet dan ook zelf de updates aan themes, plug-ins en modules, allemaal via een online toegangspoort. Wij bieden de geschikte hostingpakketten aan en toegang tot een online administratiepaneel waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt.
  Klinkt dit toch wat te ingewikkeld, maar het zelf kunnen toevoegen van content spreekt je wel aan? Kies je voor Wordpress dan kun je deze laten bouwen en beheren door onze betrouwbare Wordpress-partner!

  Webshop

  Een webshop is de manier om online te verkopen. Via onze hostingservice bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een webshopsysteem zelf te installeren. De webshop kan vervolgens gevuld worden met artikelen en/of diensten. Ook kunnen er extra modules toegevoegd worden, bijvoorbeeld betalingsmethodes.
  Meer informatie over webshops? Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Altijd online

  Onze HTML-pagina's zijn 99,9% van de tijd online!
  (met uitzondering van overmacht).

  Toch een storing? Kijk hier hoe je deze kunt melden.

  Eigen e-mail adres

  Een eigen e-mail adres, dat staat wel zo professioneel! Bij alle diensten die we aanbieden is e-mailhosting inbegrepen. Bekijk en beantwoord e-mail door in te loggen via een eigen online login of haal e-mail of via Gmail of Outlook.

  Meer informatie en tarieven

  Wij maken websites op maat. We bieden dan ook geen vaste pakketten aan en kijken -altijd in overleg met de klant- wat er nodig is en wat het beste bij jou en/of je onderneming past. Heb je al een website en wil je deze verhuizen (dus door ons laten hosten), kijk dan bij Webhosting voor de tarieven.