SEO Advies

Wil je hoger in de zoekresultaten van een zoekmachine terecht komen? Veel website-eigenaren willen wel "hoger in Google staan".
Heel vanzelfsprekend is dat niet, zeker niet wanneer je veel concurrentie hebt in jouw branche.
Graag geven wij je advies over hoe een website verder geoptimalizeerd kan worden voor zoekmachines. De websites die wij bouwen worden al juist weergegeven (titel en omschrijving) in de resultaten en we kijken kritisch naar de keywords (en raadplegen daar een aantal tools bij) maar om een website echt "hoger in Google" te krijgen kun je als website-eigenaar daar kun je zelf ook veel aan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een blog, ga op zoek naar samenwerkingen of linkpartners en speel jezelf in de kijker door advies te geven op forums.

Een vast succes-recept bestaat niet en ook dat is afhankelijk van de doelstelling. Ben je een klant van Dreamlogic WEBDesign en wil je graag beter scoren in de zoekmachine resultaten? Om een advies te kunnen geven maken we altijd eerst een SEO-analyse van de website, de huidige positie en de al behaalde resultaten. Misschien kunnen er keywords worden vervangen, kan de omschrijving duidelijker of is de content nog niet uniek genoeg.
Een andere optie is om een aantal extra's aan je website toe te voegen. Wanneer je daar gebruik van wilt maken kun je ons 'SEO-pakket' bestellen (eenmalig €45 ex btw) met onder andere een favicon en sitemap!

Neem contact op voor meer informatie!